Vælg alufælge til din bil

Afadmin

Vælg alufælge til din bil

Er du på udkig efter nye fælge til bilen? Så kan det varmt anbefales, at købe alufælge. Alufælge har et flot og blankt udseende, som ser godt ud på alle biler. De fleste vælger netop alufælge af denne grund. Der er mange muligheder for at kunne kombinere alufælge på bilen. Derfor gælder det om, at finde en god forhandler med flotte fælge, så bilen hurtigt kan komme til at se flot ud.

Værd at vide om alufælge:

Der findes mange forskellige slags mærker indenfor alufælge. Nogle af de mest solgte alufælge mærker er bl.a. AEZ, ATS, AXXION, Alcar, Dezent, Enzo, MAM, Rial og mange flere. Udover at finde det rette mærke, så er der flere faktorer, som man skal tage stilling til, når man vælger alufælge til bilen. Man skal finde ud af, om hvor store fælge man vil have på bilen. Generelt set hænger det sådan sammen, at jo større fælge du har på bilen, jo bedre ser det ud. Samtidig vil prisen være dyrere. Der er både fordele og ulemper ved at vælge alufælge. Fordelene er bl.a., at det ser godt ud på bilen. Samtidig har man mulighed for at kunne montere bredere dæk på bilen, da dækenes bredde kan justeres, så de passer til fælgene. Man kan samtidig også vælge, at få større følge samt lavere dæk på bilen. Ulemperne ved alufælge er bl.a., at de kræver mere rengøring i forhold til stålfælge. Samtidig kan fælgene hurtigt blive dyrere, hvis man vælger store alufælge.

Dette skal du være opmærksom på:

Det anbefales, at man altid køber alufælge via en bilforhandler, da man aldrig kan være sikker på, hvad det er, som man får leveret over internettet. I en bilforhandler kan forhandleren også hjælpe med at finde de rette alufælge til bilen. Når man køber alufælge, så skal de være godkendte af en europæisk godkendelsesinstans, før man kan erklære fælgene lovlige. Med en lovlig godkendelse er man sikker på, at fælgene er testet i forhold til styrke, levetid og at de passer til den pågældende bil. Fælgenes styrke testes ved start og stop belastninger, hvilket betyder, at de skal kunne klare 300.000 kilometers kørsel, før man kan sælge dem hos forhandlerne.

 

Hvis du oplever at der er noget galt med dine alufælge, så har du garanti på dem i op til 24 måneder. Når du er hos en forhandler, så er det vigtigt, at forhandleren har dokumentation på fælgens specifikationer således, at du kan se, om den lever op til de forskellige krav. Dokumentationen på fælgene skal også bruges, når bilen skal til syn. Når bilen er til syn, så skal fælgene kunne leve op til forskellige krav, så som fælgens placering, sporvidden samt dækomkredsen. Hvis du vil vide mere om alufælge, så klik her.

Om forfatteren

admin administrator