Bilforsikring – det kan betale sig

Afadmin

Bilforsikring – det kan betale sig

Ikke alle har en bil, men alle bilejere har en bilforsikring. Det er grundantagelsen i dagens Danmark. Det er ikke et lovkrav, at du har en fuld bilforsikring. Men der er lovkrav om, at du skal tegne en ansvarsforsikring, hvis du skal have bil. Ansvarsforsikring dækker de skader du pådrager dig i trafikken – det kan være på biler men også alt andet. Et eller andet sted er det egentlig smart, det er ikke alle, der har en opsparing til at betale mulige erstatningskrav der kommer ud fra et større eller mindre ulykke i trafikken. Men med ansvarsforsikring kan offeret være sikker på at få dækket sin skade.

 

At få tegnet en bilforsikring er derfor en rigtig god ide. Hvis man har overskud på budgettet kan man også vælge en større bilforsikringspakke. En pakke der også betaler for skader på egen bil, giver lånebil i tilfælde af ens egen bil skulle svigte. Der findes intet mere irriterende at stå ude om morgenen og man bare har travlt også gider bilen ikke starte. Hvis man har en god bilforsikring, kan man ringe efter hjælp og der vil komme en lånebil. Men det mest irriterende er nok at stå ude på Lars tyndskide mark og bilen den gider ikke samarbejde. Hvad gør man i sådanne situationer? Hvis man har en god bilforsikring, så har bilforsikringen sørget for at man samtidig er mellem af Dansk Autohjælp eller lignende, der kører ud til dig og henter dig. Hvis du har travlt og skal nå noget vigtigt – så siger du det og du får en lånebil. Det kan betale sig at investere i en bilforsikring.

 

Et hav af bilforsikringstilbud

Jep, det er korrekt. Markedet er fuld af masser af gode tilbud til dig og din bil. Det handler om at finde det tilbud, der passer dig allerbedst. Og der er sådan set en måde eller to måder at gøre det på. Du Googler dig frem til de forskellige bilforsikringer og finder det bedste og den billigste løsning til dig. Eller du tager ned i et forsikringsfirma og bare får lavet en bilforsikring.

 

Der er egentlig en del man skal tjekke, når man får tegnet en bilforsikring. Prisen – kan man få noget billigere på markedet eller kan man få mere for pengene hos et andet firma. Det er dumt at bruge alt for mange penge på bilforsikringer, hvis det kan gøres billigere.

 

Det er ikke kun bilen der skal have en forsikring. Alt der ruller havde jeg nær sagt – altså din knallert, din motorcykel og ja selv din campingvogn. Med en forsikring forsikrer du i virkeligheden dig selv for uønskede regninger. Forsikringer hjælper ikke kun når du kommer ud for en ulykke, men også hvis der er en skade i din bil eller campingvogn. Det kan være du skal have skiftet noget i din bil, spørg først din forsikring – det kan være noget de dækker. Men for at kunne spørge din forsikring, skal du først have tegnet dig en forsikring – så gør det, før det er for sent!

Om forfatteren

admin administrator