Medarbejdere mødes om økologisk frugt

Afadmin

Medarbejdere mødes om økologisk frugt

Hvis der er én ting, som organisationsteori har lært os efter så mange år så er det, at glade medarbejdere er medarbejdere, som præsterer godt. Og når det så kommer til at skabe denne glæde og tilfredshed er der mange ting man kan gøre. Blandt andet kan man sørge for økologisk frugt da det vil gøre, at folk kommer tættere på hinanden. For de fleste mennesker gælder det nemlig, at livskvalitet og generel god trivsel afhænger meget af de sociale relationer vi har. En økologisk frugtordning kan ofte gøre, at medarbejdere mødes og skaber relationer på tværs af områder og afdelinger.

En økologisk frugtordning er en investering

Som helt almindelig medarbejder tænker man måske ikke meget over den økologisk frugt, som står i kantinen og som man kan tage. Man ser bare på frugten og tænker, at det er en fin snack når blodsukkeret lige skal lidt op. Dog er tankerne, som ligger bag økologisk frugt, som firmaet giver til medarbejderne langt mere komplekse og taktiske. For arbejdsgiveren tænker rigtig meget i profil og måden hvorpå man kan profit er ved at have nogle medarbejdere, som ikke bliver syge. En måde hvorpå de ikke bliver syge er ved at de bliver sundere og en måde, hvorpå de kan blive sundere er hvis de spiser økologisk frugt. Som medarbejder tænker man selvfølgelig ikke på dette og det er også på mange måder en god ting.

Er du interesseret i at læse mere om hvordan du som arbejdsgiver kan få noget ud af en økologisk frugtordning kan du kigge mere her http://www.frugt.dk/shop/1-oekologiske-frugtkurve/, hvor det hele står beskrevet for dig.

Økologisk frugt kan være en social ting

Det er ikke kun i forhold til hvad ens medarbejdere spiser, at man kan tænke over, at de skal være sunde. For der er også andre ting, som kan gøre, at de bliver sunde og især handler dette om at knytte sociale bånd til andre medarbejdere. Det kan ofte være svært når man sidder alene på sit kontor, men med en økologisk frugtordning har man pludseligt en undskyldning for, at folk kan komme hen til samme sted for at få en pause af og til.

Det kan være, at man møder en person, som man ikke kender mens man henter økologisk frugt og det kan være, at man falder i snak og ender med at blive rigtig gode venner.

Om forfatteren

admin administrator