Pastamaskiner fra Marcato

Afadmin

Pastamaskiner fra Marcato

Din helt egen pastamaskine fra Marcato

 

Hvorfor skal du have en pastamaskine fra Marcato eller hvorfor overhovedet investere i en pastamaskine, når du kan købe pasta i en hver prisklasse? Ud over at det er en hyggelig familie – køkken – aktivitet at lave pasta sammen, er hjemmelavede pasta sundere end de forskellige varianter du kan købe i supermarkederne. Der er en grund til at færdige pastaer kan holde længere end hjemmelavede – købte pastaer er proppet med tilsætningsstoffer.

 

Pastamaskine er ofte et køkkenredskab, der er overset. Med din helt egen pastamaskine kan du lave sunde og friske pastaer. Du kan for eksempel lave din helt egen Fettuccine pasta, men du kan også gøre dine pastaer sundere med grøntsager. Med en pastamaskine fra Marcato kan du gøre det sjovere at spise grønt for dine børn. Det kan være svært at få børn til at elske grønt – især de helt små, så måske skal man som forældre starte med at give dem mad, som de ikke ved er sundt. For eksempel kan du med din pastamaskine fra Marcato lave spinatpasta – en sjov måde at spise grønt på. Hvis det grønne spinat ikke er appetit vækkende, kan du prøve at lave tomatpasta.

 

Hjemmelavede pastaer i gamle dage

 

I gamle dage hvor pastamaskine ikke fandtes og man ville lave hjemmelavede pasta, så gjorde man det i hånden. Køkkenredskaber der blev anvendt var en kagerulle og en kniv. Ja, det var hårdt at lave hjemmelavede sunde pastaer til sin familie, men i dag er det ikke længere sådan. I dag kan du med en pastamaskine fra Marcato lave dine helt egne pastaer uden de store besværligheder.

 

Det behøver ikke at være kedeligt at stå med en pastamaskine og lave pasta. Det hele kan gøres hyggeligere og sjovere med partner og børn. Børn vil elske at lave deres eget mad – at kunne røre ved dejen, mærke og føle. Deres kærlighed vil smitte af på smagen og de vil elske at spise noget de selv har været med til at lave.

 

Den gode gamle pasta måltid

 

Pasta er et kendt måltid, fremstillet af mel af nogle kornsorter som blandes med vand og æg – nogle blander kun med enten vand eller æg. De få ingredienser æltes sammen og pastaen formes, når det er tørt koges det. Med pastamaskine fra Marcato vil det være lettere at give form til pastaen.

 

Pasta er et favorit måltid for mange børn. Forældrene kan anrette maden på utallige måder, intet anretning er mere rigtigt end en anden. Det hele handler om hvad man synes er lækrest. For eksempel kan man anrette pasta som lasagne, lange spaghetti eller pastasalat. De fleste børn elsker en hel klassisk pasta med noget ketchup. Ud over børn så spiser studerende også ret ofte pasta – det nemt og billigt, men det hele kunne blive sundere med en pastamaskine.
Pastaer i supermarkederne kan indeholde tilsætningsstoffer, hvilket ikke er særligt sundt. Betyder det så du ikke skal spise pasta – nej bestemt ikke, du kan nemlig lave dine egne pastaer med pastamaskine fra Marcato.

Om forfatteren

admin administrator