Mynewart.dk og Sydalarm.dk – iværksættere har succes med salg af kunst samt alarmsystemer

Afadmin

Mynewart.dk og Sydalarm.dk – iværksættere har succes med salg af kunst samt alarmsystemer

Med de to webshops – galleriet Mynewart.dk og sikringsfirmaet Sydalarm.dk – har to unge iværksættere fra Sønderborg fået stor succes med salg af kunst i form af malerier og alarmsystemer.

 

I Sønderborg i det sydlige Jylland sidder det tilfredse iværksætter-par, Malthe og Julie, og kan se tilbage på år 2016 som et helt forrygende år. I dette år oprettede de to firmaer – galleriet Mynewart.dk og sikringsfirmaet Sydalarm.dk. Herfra har de igennem året solgt malerier og alarmsystemer til de danske boliger og virksomheder. Salget er gået så godt, at de i løbet af firmaernes første leveår at de nu begge er i stand til at leve af indtægten.

 

Parret har altid brændt for iværksætteri, men har manglet den rigtig gode idé. I begyndelsen af 2016 fik de denne idé – ja faktisk to. Dette blev startskuddet til et galleri og et sikringsfirma.

 

Galleri med salg af malerier

 

Galleriet Mynewart.dk blev grundlagt, idet parret ikke mente, at det var til at finde flotte malerier til en skarp pris i Danmark. De fleste gallerier i Danmark sælger deres kunst til priser, hvor de fleste ikke kan være med. Der er mange årsager til disse høje priser, men ikke desto mindre ønskede parret fra Sønderborg at gøre op med det.

 

Via nogle gode aftaler med udenlandske kunstnere, skaffede galleriet sin første store ordre malerier et par måneder inde i året. Malerier blev sat til salg til ganske lukrative priser, hvorfor de blev revet væk. En ny ordre blev sat i værk, og siden da er det blot gået fremad. Samtidig har et hele tiden større og mere varierende udvalg af malerier blot gjort kunderne endnu mere tilfredse.

 

Abstrakt kunst hitter – gør plakater også?

 

Det er især den abstrakte kunst der hitter. Abstrakt kunst er moderne i Danmark – og det er der flere gode grunde til. Den største af disse er, at vores boliger bygges meget stilrent, og det faste inventar som køkken med mere er ligeledes meget minimalistisk i sit udtryk. At indrette sit hjem med blandt andet abstrakte malerier giver en fantastisk synergieffekt, der bringer personligheden frem i ens bolig.

drops-of-yellow

Abstrakt kunst går i al sin enkelthed ud på, at motivet på lærredet ikke har nogle faste rammer, og ikke forestiller noget konkret. Det er ene og alene op til den enkelte at bedømme hvad eksempelvis maleriet forestiller, og det kan let skifte fra gang til gang. Abstrakt kunst er derfor fantastisk til at sætte gang i fantasien.

 

Udover malerier har galleri Mynewart.dk også nyhed på tegnebordet: Plakater. Salg af plakater bliver det næste. Dette skal introduceres både på galleriets egen hjemmeside Mynewart.dk samt på en ny side, der er under opbygning. Denne hedder Mode-plakater.dk og skal i modsætning til Galleri Mynewart.dk udelukkende sælge plakater. Plakater er modsat malerier ikke håndmalede og unikke i den forstand, men plakater kan stadigvæk være kunst, og en plakat og et maleri komplimenterer ofte hinanden i en bolig. Parret forventer, at plakaterne bliver sat til salg indenfor det første halve år af 2017.

 

Sydalarm.dk sælger alarmsystemer uden abonnement

 

Sydalarm.dk er navnet på parrets webshop, der sælger alarmløsninger til hjemmet og de mindre erhvervsvirksomheder. Derudover sælger webshoppen også en stor mængde overvågningsudstyr i form af kameraer.

 

Sydalarm.dk står for videoovervågning og alarmer uden abonnement af høj kvalitet. Uagtet at Sydalarm.dk’s alarmsystemer er af rigtig høj kvalitet – og fuldt ud på højde med landets førende sikringsfirmaer – betyder det ikke, at prisen er skyhøj. Sydalarm.dk’s tyverialarmer forhandles derimod til ganske fornuftige priser, og langt de fleste ville kunne erhverve et alarmsystem til en pris, der ligger på samme niveau som et årsabonnement hos landets største alarmselvskaber. De danske boligejere er efterhånden bekendt med, at en vægter ikke forhindrer et indbrud, hvorimod naboen, der bor lige ved siden af, måske godt kan gøre det. Derfor er der stadig flere og flere, der vælger denne type tyverialarm uden abonnement. Dels for at spare nogle penge, og dels fordi den præventive effekt formentlig er højere.

 

Udover at forhandle alarmer uden abonnement sælger Sydalarm.dk også videoovervågning. Sortimentet hos Sydalarm.dk er enormt og dækker stort set alle behov. Uanset om man er en lille husejer eller en stor virksomhed med et kæmpe sikringsbehov, så kan man finde en overvågningsløsning hos Sydalarm.dk

Om forfatteren

admin administrator