Skal I holde bryllup?

Afadmin

Skal I holde bryllup?

Sommeren er traditionen tro altid højsæson for bryllupper, i hvert fald her i Danmark. Det er nemlig i månederne juni, juli og august hvor vejret som oftest viser sig fra sin pæneste og luneste side. Rigtig mange par der skal giftes ønsker naturligvis, at deres store dag bliver helt perfekt og fuldstændig uforglemmelig både for dem selv og gæsterne. Derfor planlægger de fleste par deres bryllup et år eller mere frem i tiden. Det betyder også, at man er nød til at være på forkant både når der skal vælges kirke og lokation – medmindre man da kan holde sit bryllup hjemme i haven. Populære bryllupslokaler kan nogle gange være booket to år frem i tiden. Så inden der laves gæsteliste, bordplan etc. så start med at beslutte jer for dato, tid og sted. Når først de faktorer er på plads, så er det nemmere at tage fat på resten. Et nøje planlagt bryllup kræver nemlig planlægning og omtanke.

 

Et godt sted at holde bryllup

 

Hvor man ønsker at holde sit bryllup, er jo i grad en smagssag og et personligt valg. Ofte afhænger det også af hvor man er bosat, eller måske hvad man forbinder med hjem. Læs mere her om et godt sted at holde sit bryllup.

Nogle par vælger at holde et lille intimt bryllup hvor kun de aller nærmeste der er inviteret. Andre derimod ønsker sig et brav af en fest, og inviterer måske derfor op mod 100 gæster. Sidstnævnte stiller naturligvis større krav til budgettet og planlægningen. For at sikre sig, at de inviterede gæster kan deltage i den store dag, så vælger mange kommende brudepar at sende ”save the date” kort ud i god tid, mens selve invitationen typisk først sendes ud 3 måneder før selve brylluppet skal stå.

Om forfatteren

admin administrator