Nunoo tasker

Afadmin

Nunoo tasker

Det danske mærke Nunoo gør dig bemærket med sine smukt udførte og detaljeorienterede læderprodukter. Med et fokus, der ligger med lige stor vægt på æstetik og brugbarhed er taskerne fra Nunoo ikke bare utroligt smukke men også anvendelige.

Lækkert læderprodukt

Man behøver ikke engang at have produktet mellem hænderne for at se, kvaliteten bag de skønne tasker fra danske Nunoo, det skinner igennem selv på billder.

Det bløde, glatte læder blandet med skinnende lynlåse og kæder udstråler en stærk blanding af femininitet og råstyrke, der er virkelig appellerende.

Læder med mere

Siden 2015, hvor Nunoo blev etableret har de produceret lækre tasker. Den seneste tilføjelse er en helt ny og mere sporty linie af mere sporty tasker i nylon. Denne linie er kendetegnet ved, at produkterne er af samme, kendte design men i stedet fremstillet i et lettere og mere slidstærkt materiale.

Linien er henvendt til hårdere hverdagsbrug som strandture og festivaller frem for arbejde og cafébesøg.

Tasker til enhver lejlighed

Kendetegnende for taskerne er deres anvendelighed og det, at der findes en taske til alle tænkelige lejligheder.

Ligefra den lille, handy model Ellie, der lige har plads til de mindste nødvendigheder over Mille, som er en drøm af en shopper til den luksuriøse weekendtaske Camilla. Se de smukke Nunoo bags her.

Den vigtigste accessory

Ligemeget hvor vi skal hen er tasken en uundværlig accessory. Den har udviklet sig til ikke bare at være en ting vi bærer vores nødvendigheder (og ikke-så-nødvendigheder) i til at være prikken over i’et, når der skal vælges outfit.

Er du til det helt klassiske look med en hvid skjorte og sorte jeans, kan du ved at vælge en taske med farve på let pifte dit look op. På den anden side kan en helt klassisk sort taske bruges til at understrege det monokrome udtryk og tilføre ekstra klasse.

Er du mere til lette sommerkjoler og sandaler er den moderne storesøster til bæltetasken et rigtig godt valg for at give det feminine lidt modspil og kant. Har kan du igen bruge den klassiske sorte model, der giver en ekstra facet til looket eller en mere afdæmpet farve, der falder ind i din foretrukne palette.

Alt i alt er der rig mulighed for at bruge en lækker taske som den brik, der fuldender dit udtryk. Så hvorfor ikke vælge en rigtig lækker og gennemført model, der giver klasse og eksklusivitet til hele din garderobe?

Om forfatteren

admin administrator