En lækker sød dessertvin er næsten dessert nok i sig selv

Afadmin

En lækker sød dessertvin er næsten dessert nok i sig selv

Som navnet klart antyder, er dessertvine noget, som i form af deres kraftige sødme bruges til desserter, da der her skal komplimentere dessertens sødme. Det giver sig selv på denne måde. Men idet dessertvine ofte er så søde og kraftfulde, som de er kan de faktisk være dessert nok i sig selv. Mange vil snildt kunne nyde et glas god sherry, lige så vel som at nyde en lækker dessert. For voksne er det som slik at få et godt glas portvin. Man skal lige være til de kraftige og meget søde smage, men er man det, så vil mange kunne gå med til at få et lille glas som dessert.

 

Dessertvines sødme er svær at stå for

Har man først smagt en god lækker sherry, så er der ingen vej tilbage. Man falder hurtigt for de søde vine, hvor især dessertvine er yderst kraftfulde, idet smagen er reduceret yderligere. Den ofte noget tykkere konsistens, kan dog mange gange dele vandene. Dog er sødmen svær at stå for. Man finder mange typer a dessertvin og altså er man ikke lige helt så vildt med portvin, vil man også kunne finde andre, som måske er mere til ens smag. En dessertvin er ofte lavet på en særlig frugt eller bør, hvor fx sherry er lavet på blomme. Altså kan man finde en dessertvin, som passer en herudfra, så elsker man kirsebær kunne kirsebærvin være noget.

 

Er du også helt vild med dessertvin?

Er du ligesom mange andre også helt vild med dessertvin, så gør dig selv den tjeneste at undersøg markedet lidt nærmere. Dette for at få mest ud af dessertvinene og finde frem til ens favorit. Fordelene ved dessertvine er, at de kan findes for enhver smag og i alle prisklasser, så alle kan være med. Så mest af alt skal man blot prøve sig frem. Finder man lige favoritten, så har man en lækker vin, som man kan nyde i stedet for slik om fredagen eller som en lille dessert i weekenden. Få inspiration til dessertvin, så du er forberedt næste gang, der skal købes lækre dessertvin til weekenden.

Om forfatteren

admin administrator