Køb dit lækre tyrolertøj på nettet

Afadmin

Køb dit lækre tyrolertøj på nettet

Hvis der er noget vi er gode til i Danmark, så er det at holde kanon fede fester, hvor man læner sig op af et tema for at gøre oplevelsen sjov for alle involverede parter. Der kan være mange forskellige temaer at læne sig op ad i forbindelse med afholdelsen af en af årets store fester med venner og familie, dog er der nogle klassikere som man ikke kan komme udenom, når der skal planlægges. I takt med at Tyskland ligger så tæt op af vores landegrænse kan man ikke komme udenom at afholde en rigtig tyrolerfest, en efterabning af den tyske oktoberfestival.

For at kunne holde en rigtig tysk ølfestivalsfest, må man nødvendigvis have tøjet til at bevise, at man går op i det hele omkring konceptet. Lederhosen, tyrolerkjoler, hatte, strømper og tilbehør, ens tyrolertøj skal være autentisk af udseende, men ikke for dyrt – man skal jo kunne slå sig løs til festen. Det er nogle klassiske eksempler på udklædning i forbindelse med tyrolertøj, kvinderne klæder sig som regel ud som Heidi, den søde barpige med de smukke fletninger og den lidt for korte kjole, og mændene skal naturligvis have cykelstyrskæg og lederhosen.

Find inspiration til dit tyrolertøj her

Der findes utallige af hjemmesider på internettet, hvor man ikke alene kan finde inspiration til de temaer, man ønsker at bruge til årets fester, der findes også hjemmesider, hvor man kan sælge og købe brugt udklædningstøj, men det er dog langt de færreste, der benytter sig af dette når de kostumer man kan få herhjemme i Danmark er meget billige. Dog ikke sagt at kvaliteten ikke er i orden, det duer jo ikke at knapperne springer i ens tyrolertøj når man hopper tosset omkring og danser som på markedspladsen i Berlin.

For at finde ind til kernen omkring tyrolertøj kan man kigge sig lidt omkring på Dramashop.dk, her finder man en masse forskellige kostumer både til tyrolerfesten, men også til andre temafester. Det gennemgående for denne hjemmeside er deres gode kvalitet, høje standarder og lækre kostumer, der med garanti gør én til ballets konge, dronning eller über-tyroler. Alt dette får man til fænomenale priser under 300 kr. hvilket vil sige at man sagtens kan tage sig godt ud til en bierfest uden at man har givet en formue for sin udklædning. Desuden er det for mange sjovt at gemme kostumerne, man ved aldrig hvornår man igen vil få brug for sine kostumer, dette kan være i forbindelse med en sjov fest på ens arbejde eller studie, hvor man kan genbruge sine indkøb eller parre nogle af sine accessoires med andre kostumer i forbindelse med andre fester på et senere kommende tidspunkt.

Om forfatteren

admin administrator