E-væske – hvad skal du vælge?

Afadmin

E-væske – hvad skal du vælge?

Markedet bugner af e-væsker i mange forskellige smagsvarianter fra hele verden af. Du kan få alt lige fra en simpel væske med tobakssmag til mere komplekse smagssammensætninger, der mest af alt minder om den lækre dessert, du fik i din ferie sidste år. Netop fordi der er så mange varianter at vælge mellem, kan det være rigtig svært at finde frem til lige netop den e-væske, der vil falde i din smag. Først skal du slå fast, hvilken nikotinstyrke, du har brug for. Det bestemmes ud fra det antal tobakscigaretter, du ryger eller har røget om dagen.

  • 0 – 10 cigaretter = 0 – 6 mg nikotin i din e-væske
  • 10 – 15 cigaretter = 12 mg nikotin i din e-væske
  • Over 15 cigaretter = 18 mg nikotin i din e-væske

Du kan selvfølgelig også vælge at undlade nikotinen, men er du lige stoppet med at ryge, er det ikke være en god idé.

Smag eller skyer

Når du har fastslået, hvilken nikotinstyrke du har behov for, kan du dernæst begynde at kigge efter en smagsvariant, der passer til dig. Hertil er der nogle trin, som er gode at følge.

  • Du skal finde ud af, hvilken smagsvariant, der passer til dig. Er du lige stoppet med at ryge, kan du have stor gavn af at vælge en e-væske med tobakssmag. Hvis du derimod har benyttet dig af en e-cigaret i et stykke tid, så er dørene mere åbne. Du kan for eksempel vælge en e-væske med jordbærsmag eller en med smag af karamel.
  • Når du har valgt smagsvarianten, skal du finde ud af, hvilken VG/PG ratio, du skal have. VG giver voluminøse skyer, mens PG giver en mere intens smag og halskrads.

Følg linket her og find lige netop den e-væske, der passer til dig; https://eclshop.dk/126-e-vaeske

Om forfatteren

admin administrator