Drikkeglas til fest og hverdag

Afadmin

Drikkeglas til fest og hverdag

En lille gennemsigtig følgesvend til det dyre service når der skal dækkes op til middag. Vi har dem alle i skabene og bruger dem hver dag, men hvilke drikkeglas er egentlig dem, der passer bedst hjemme hos dig?

Der findes i dag en lang række forskellige drikkeglas til hverdag og fest, glatte, facetslebne og farvede. Der er frit valg på alle hylder.

Farvede glas

Er du en af dem, der har skabene fulde af neutralt, hvidt service, elsker hvide duge og rene linier, kan det være, at du lader dig afskrække af tanken om farvede glas på dit ellers så fine bord. Men det behøver du slet ikke, for der er ingen der siger, at vi snakker vinglas i Bøhmisk krystal og kraftige farver.

Der skal ikke så meget til at knække eller bryde et hvidt bord, så det ikke bliver for ferskt og en af de smukkeste måder at gøre det på kan være at vælge nogle helt diskrete og douche farvede drikkeglas i en fin rosa, grå eller blå.

De helt klassiske

Hvis du i stedet søger et helt klassisk og tidløst glas, der kan bruges til alle lejligheder og altid kan erstattes, hvis der ryger et på gulvet, er Eva Solos varianter i forskellige størrelser et rigtig godt bud.

Med deres helt underspillede elegance pynter disse glas på ethvert bord, om det er familiens søndagsfrokost eller den store fødselsdagsmiddag med dug og blomster.

Du kan også vælge en Eva model med mere kant – en skrå en af slagsen, hvis du er lidt mere avantgarde. Disse glas formår at skabe kant på et ellers meget pænt bord og er små kunststykker i sig selv.

Find dem på tilbud

Man behøver aldrig en god undskyldning for at gå på tilbudsjagt – og har du forelsket dig i et sæt rigtig lækre drikkeglas, er der abolut ingen grund til ikke at søge efter det billigste sted at købe dem.

Der findes mange netbutikker, der har specialiseret sig indenfor salg af varer til fornuftige priser, der ofte ligger en del under den gennemsnitlige markedspris.

Det kan altså godt betale sig at lede lidt, hvis du skal have skiftet ud i drikkeglassene eller det andet service i køkkenskabene, for der er rigtig mange gode deals at hente på nettet, hvis du bruger lidt tid på at finde dem.

Om forfatteren

admin administrator