Bliv helt tobaksfri med e-cigaretter

Afadmin

Bliv helt tobaksfri med e-cigaretter

Alle ved, at cigaretter indeholder en masse kræftfremkaldende stoffer. Hertil kommer misfarvede tænder, svækket lungefunktion og dårlig lugt. Med e-cigaretter undgår du alle de negative konsekvenser af rygning. E-cigaretter er en elektronisk udgave af den klassiske cigaret, der i en simpel forklaring, blot består af et batteri og en væsketank. Når tanken fyldes med e-væske, så brændes det og fordampes, så der kommer damp ud af e-cigaretten. Det er denne damp, der giver fornemmelsen af at ryge. E-væsken kan have mange forskellige smagsvarianter, sammenblandinger og funktioner og det er muligt at finde lige den e-væske, der tilgodeser dit behov. Der er både mulighed for at få færdigblandede væsker klar til brug, men også muligt at sammensætte sin e-væske lige som man ønsker. Uanset hvad du foretrækker, så er du sikker på, at Dolfusdamp.dk kan tilbyde dig alt hvad du skal bruge til din e-cigaret – uanset om du er nybegynder eller garvet e-cigaretryger.

 

E-cigaretter giver altså mange muligheder – blandt andet rygestop. De væsker, e-cigaretten indeholder, kan fås både med og uden nikotin, hvilket gør det nemmere at overgå fra cigaretter til e-cigaretter og videre til en tilværelse uden røg. Nikotin er det afhængighedsskabende stof i cigaretterne og med tilførsel af nikotin til din e-cigaret kan abstinenser undgås. Ved langsom nedtrapning af nikotinkoncentrationen i din e-væske, kan du på sigt blive helt fri for afhængigheden.

Nybegynder? Alle kan være med

E-cigaretrygning kan for nogen være en helt ny verden og der findes et hav af muligheder for e-cigaretrygning. Når du skal vælge, hvilken e-cigaret du skal bruge, så kan du få dem i forskellige farver og former, mens der også er variationer i batterilevetid og størrelsen på væsketanken. Rent praktisk er der altså mange muligheder for at sammensætte lige den e-cigaret du ønsker. Det næste der skal overvejes er selvfølgelig hvilken væske du ønsker i tanken. Væsken findes i et hav af forskellige smagsvarianter og det er muligt at blande sin helt egen smag efter præference. E-væsken kan desuden have forskellige egenskaber, afhængigt af, om man ønsker den velkendte fornemmelse af en kradsen i halsen fra klassiske cigaretter, eller om man ønsker en mere sød fornemmelse. Uanset behov, så er det muligt at investere i starter-kits, hvor det hele er tilpasset. Det er ligeledes muligt at vælge lige de produkter du ønsker. De mange valgmuligheder gør, at du måske må eksperimentere lidt, før du finder den ideelle variation for dig.

Om forfatteren

admin administrator