Zadig& Voltaire vinder alle priser

Afadmin

Zadig& Voltaire vinder alle priser

Det er altid rart at vinde en pris. Det er måske ikke noget som sker alt for ofte, men for nogle gør det. Og inden for tøjindustrien har det vist sig lige nu at være Zadig& Voltaire som er ved, at hive alle priserne fra hylderne. Det er nemlig sådan, at mærket Zadig& Voltaire simpelthen er ved at blive så populære, at der ikke er andet at gøre for dem end, at vinde diverse priser man kan vinde i industrien. Men hvad er det egentlig som gør, at deres varer bare er af sådan en kvalitet, at man ikke kan gøre andet end at bruge alle sine penge på det så snart man lægger sine øjne på det? (Og jeg har virkelig brugt alle mine penge på det her på det seneste). Der er altså flere faktorer der spiller ind og det er ikke altid nemt at kunne finde ud af præcis hvad det er ved et mærke som gør, at man bliver nødt til at købe det så snart man lægger sine øjne på det.

Det er blandt andet fordi, at alt tøjet der bliver designet hos Zadig& Voltaire går gennem en proces af undersøgelse. Altså de undersøgere om tøjet lever op til en kvalitet som der forventes af deres mærke. Udover dette så har de altså også bare en stab af nogle af de bedste designere og innovatører man kan finde i industrien, så det er da klart at efter noget tid så er de blevet rigtig gode til hvad de laver. Og det er bare rart når man køber et produkt som er lavet af folk som egentlig godt forstår hvad det er det skal bruges til, hvad det kan afforde (det er en teknisk term af Gibson), og hvordan det skal se ud. Jeg synes personligt nu om dage at der er alt for mange designere som bliver fanget i forskellige ting. Enten spiller de det for sikkert og kedeligt og ”designer” ting, som man egentlig bare har set tusinde gange før, eller også er de bare helt ude i hampen med alle mulige forskellige ”avant-garde” designs (som egentlig bare er en undskyldning for, at man ikke ved hvad man laver), og de ser jo bare heller ikke særlig gode ud.

Med Zadig& Voltaire får du design som går til alt

Den største fordel ved Zadig& Voltaire er i min mening uden tvivl, at man kan bruge deres tøj til lidt af det hele. Som sagt er det ikke noget avant garde noget, men på samme tid er det heller ikke noget tøj, som ligner alt det man allerede har. Med et godt outfit fra Zadig& Voltaire kan du altså virkelig sørge for, at du har noget tøj som kan bruges til lidt af hvert mens du stadig ser rigtig godt ud. Og det er i min mening en af de vigtigste ting ved sådan noget tøj. Hvis jeg betaler rigtig mange penge for et fedt outfit kan jeg bedst lide, at det også er noget, jeg kan blære mig lidt med engang i mellem og ikke kun er noget, som man tager på en gang om året. Zadig& Voltaire er altså tøj du kan tage på når du vil, hvis du gerne vil se rigtig lækker ud. Og det er ikke alle designere som kan finde ud af, at gå på den fine lille hvide linje, men det er altså noget som Zadig& Voltaire håndterer i bedste omfang. Så hvis du gerne vil se godt ud i noget fedt og billigt tøj, så er det dette.

Om forfatteren

admin administrator