Tangle kan hjælpe dig til at holde fokus og bevare roen

Afadmin

Tangle kan hjælpe dig til at holde fokus og bevare roen

Ved første øjekast ligner de farverige Tangler måske noget legetøj for børn. Den slynger sig om sig selv og kommer i mange forskellige farver og i mange forskellige materialer, så de giver forskellige former for sanseindtryk, når man sidder med dem. Det virker derfor måske ikke som det mest oplagte, at du også kan bruge dem som voksen. Det er dog ikke desto mindre, hvad du kan. En Tangle er nemlig også et rigtig godt redskab for dig som voksen.

Du kan for eksempel bruge en Tangle, hvis du har svært ved at sidde stille med hænderne. For mange kan det være svært for dem, at de ikke har deres hænder beskæftiget med noget. Efter at det er blevet normalt at tjekke sin telefon hele tiden, er der mange, der bruger den for at holde deres hænder beskæftige. Hvis du er i biografen eller sidder til et møde, vil det dog være upassende, at du sidder med telefonen. Der kan det hjælpe dig at sidde med en Tangle, så du har noget at lave med dine hænder. Læs mere på https://mingle.dk/kategori/tangles/.

En Tangle er god for dig med ADHD

ADHD er noget, som vi i mange tilfælde forbinder med børn, der har svært ved at sidde stille i skolen. Vi hører i nyhederne om, hvordan de forstyrrer undervisningen, så de andre børn ikke får lige så meget ud af det, som de ellers ville. Det er en kedelig historie hele vejen rundt. Det er dog sjældent, at vi hører, hvad der sker med de voksne, der har ADHD. De skal også klare sig i en verden, hvor det er naturligt, at du kan forholde dig i ro, så du ikke forstyrrer andre. Det kan være på studiet eller på arbejdet.

I dag bliver Tangler brugt til at berolige børn med ADHD, så de ikke forstyrrer i undervisningen. Ved at sidde med en Tangle mellem hænderne bliver børnene mere rolige og har noget at beskæftige sig med. Det er med til at gøre, at de ikke forstyrrer så meget. Men hvorfor skal det kun være forbeholdt børn med ADHD at få glæde af en Tangle? Som voksen kan du også sagtens gøre brug af den, så du bedre kan styre din indre uro. Det vil være en rigtig god mulighed for dig.

En Tangle kan hjælpe dig til at stoppe med at ryge

Hvis du har prøvet at holde op med at ryge, kan det være, at det er svært for dig, fordi du føler en indre uro efter at være stoppet. Det kan også være, at du savner noget til at beskæftige dine hænder med. Tidligere var du jo vant til at have cigaretten mellem hænderne, men hvad skal du nu have? I det tilfælde kan en Tangle også være en stor hjælp for dig. Den kan nemlig gøre, at du har noget at sidde med i hænderne, når du kan mærke uroen. Det kan være på jobbet, hvor din krop længes efter en rygepause. Det kan også være derhjemme i sofaen foran tv’et, hvor du holdt af at slappe af med en cigaret.

Selvfølgelig kan en Tangle alen ikke hjælpe dig til at stoppe med at ryge. Det kræver også en utrolig mængde viljestyrke. Men Tanglen kan være med til at gøre det lidt nemmere for dig og i nogle tilfælde, er det det eneste, som du har brug for. Så behøver du faktisk ikke mere, før du kan klare at holde dig fra cigaretterne og en gang for alle slippe af med din trang til at ryge.

Om forfatteren

admin administrator