Tag et kursus i Power Pivot og Business Intelligence og bliv mere effektiv i dit arbejde

Afadmin

Tag et kursus i Power Pivot og Business Intelligence og bliv mere effektiv i dit arbejde

Alene i København findes mange forskellige kursussteder, hvor du kan optimere dine professionelle kompetencer. For alle funktionærer der arbejder med behandling og analyse af data er det relevant at kende til Power Pivot programmer, som et Excel-tilføjelsesprogram til effektiv dataanalyse og avancerede datamodeller. Besidder du en sådan stilling kender du sikkert allerede til det. Uanset om du først lige har hørt om programmet eller er hjemmevant i det, så kan det være relevant at tage kurset. Der findes nemlig kurser der er skræddersyet til dit niveau og dine ønsker. Power Pivot og Business Intelligence er komplekse programmer, hvor man næsten altid kan lære nyt og få noget uf af et kursus, som vil gøre det daglige arbejde med dataanalyse mere effektivt. Nedenfor kan du læse mere om hvordan kurset er med til at øge din interne og eksterne markedsværdi, samt hvilke argumenter du kan fremkomme med, for at få din chef til at forstå at det vil være en god investering at give dig kurset.

 

Du kan øge din interne og eksterne markedsværdi med et Power Pivot kursus

 

Når du tager et kursus i Power Pivot og Business Intelligence får du en lang række kompetencer som din virksomhed vil kunne drage nytte af. I og med at dit daglige arbejde handler om analyse og data, er virksomhedens succes afhæng af sine dygtige medarbejdere. Når du tager et kursus, vil du derfor blive dygtigere og mere værd for virksomheden med dine kompetencer og du øger derfor din interne værdi i virksomheden. Et kursus i Power Pivot er ikke specifikt for den virksomhed du arbejder i. De kompetencer du tilegner dig med kurset er generelle og kan bruges i alle virksomheder, hvor der arbejdes med dataanalyse. Dette skyldes at programmet er et tilføjelsesprogram til Excel, som stort set alle anvender når store mængder data behandles. Du øger derfor ikke alene din interne værdi i virksomheden, men også din eksterne markedsværdi. Dette er en positiv ting i forhold til hvis du skulle miste dit arbejde eller selv have et ønske om at søge nye græsgange. Øget kompetencer vil gøre det lettere for dig at få et nyt og bedre job og du vil som medarbejder være mere attraktiv at få fat i på arbejdsmarkedet.

 

Derfor skal din virksomhed investere i kurset til dig

 

Der er mange gode argumenter for at investere i sine medarbejderes kompetencer. Når du selv skal gå til din overordnet og bede om et Power Pivot kursus bør du ligge vægt på, at kurset vil bidrage til din udvikling og virksomheden vil profitere af det. Du kan tilmed ligge vægt på at kurset kan blive skræddersyet virksomhedens behov samt at det er centralt tilgængeligt i København. Dette kan du læse mere om her: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/power-pivot.

Samtalen omkring investering i et kursus til dig kan naturligt tages i forbindelse med din årlige MUS-samtale, hvor der alligevel tales om din personlige udvikling i jobbet samt dine kompetencer.

Om forfatteren

admin administrator