Solfilm – få det bedste indeklima tilgængeligt

Afadmin

Solfilm – få det bedste indeklima tilgængeligt

Arbejder man i en kontorbygning, er udsigten ofte vigtig. Det er derfor, kontorbygninger altid er udstyret med vinduer i hvert kontor og mødelokale, ofte med guld-til-loft vinduer. Men der er dog en hage ved det, hvilket er skæret fra solen, som kan blænde en, og forvandle et par ellers produktive timer til en tid fyldt med irritation. Nogle vil måske løse dette ved at installere et sæt persienner, men mange vil nok syntes, at de ikke passer ind i det professionelle og strømlinede look, som den moderne kontorbygning skal have. Desuden virker det synd helt at skille sig af med udsigten, bare fordi solen er lidt irriterende. Heldigvis er der med solfilm en løsning, som garanteret vil falde i mange arbejderes smag.

Mange nuancer og alle mål

Hos Solfilmgruppen er man ikke begrænset til en enkelt toning – der er et stort udvalg at vælge imellem. Nogle lægger man næsten ikke mærke til, medmindre man kigger efter den, mens andre er så tydelige, at de forvandler dag til nat. På den måde er du sikret lige den lysbalance som er perfekt til kontoret eller lokalet. Målet skal du heller ikke tænke over. På Solfilmgruppen bliver filmen skåret efter kundens anvisninger, og du kan således få dækket et hvilket som helst område, når bare du kender målene. Kvaliteten er også i top, og du er garanteret det bedste indenfor afskærmning. Solfilmgruppen – har monteret solfilm siden 1993.

Beskytter dine øjne – og dit helbred

 

Nu skal du ikke tro, at solfilm kun er vigtig for æstetikkens skyld. Den beskytter også dit helbred. Alle ved fra barnsben, at det kan være farligt for øjnene at kigge ind i solens lys, og det gælder også når man er et voksent menneske, der måske arbejder et sted konstant badet i solens stråler. Og det er ikke kun lyset, man skal være opmærksom på. Også UV-strålerne kan være skadelige for dit helbred, hvis man får for meget af det, og heldigvis beskytter solfilm også imod dem. Få det bedste for prisen – beskyt dit helbred, og giv samtidig dine vinduer et moderne og stilet look.

Om forfatteren

admin administrator