Make your own iPad case” fungerer også i Danmark

Afadmin

Make your own iPad case” fungerer også i Danmark

Der er mange ting på nettet, der er på engelsk, og så er det ikke altid nemt at finde ud af hvad du har af muligheder i forhold til det. Det er nemlig tit, at der ikke lige er mulighed for at man kan bruge engelske sider, og sådan er det især når man skal kunne købe et eller andet. Det kan for eksempel være, at du er blevet fristet af noget der hedder ”make your own iPad case”, og så vil du gerne have det ført ud i livet, og have et cover til din iPad, som du selv har designet. Det er helt forståeligt, men så falder man ofte i det problem, at man ikke kan få tingene hjem fra de engelsktalende lande til Danmark, fordi der er for langt, og man ikke kan få det fragtet, eller af en helt anden grund. I hvert fald skal man tit være lidt forsigtig med at forvente for meget, hvis man gerne vil have noget hjem, der ikke kommer fra Danmark.

Det kan lade sig gøre nogle steder

Det er dog ikke alle steder, du kommer til at løbe ind i den slags problemer, for der er en del engelske hjemmesider der har mulighed for at sende til mange forskellige lande, og de mange lande inkluderer også nogle gange Danmark. En af de sider kan du for eksempel komme frem til ved at trykke her, hvor det handler om det omtalte eksempel med ”make your own iPad case”. Det er som sagt ikke alle steder man kan købe hjem til Danmark, og derfor er det med at finde de steder hvor der er mulighed for det. Hvis du skal have et godt sted at gå hen, når du skal have lavet noget til din telefon, som du vil kunne bestemme noget om selv, så kan du besøge linket her og finde ud af meget mere.

Du skal overveje told og andre ting

7491744034_a6a83ae984_bEn af de ting der kan gå galt, selvom du måske godt kan få transporteret tingene hjem til Danmark, og nok også godt kan få betalt for dem, så er der også ting som told og moms, som du kan ende med at skulle betale. Hvis ikke det er så dyrt det du køber, gør det nok ikke den store forskel, men hvis det er mange penge du skal lægge, kan det godt komme til at koste mange penge i sidste ende, og det er jo ikke noget du har lyst til. Der er dog nogle bestemte ting, der er mere sandsynligt at blive fanget i tolden, og det er måske specielt de ting du skal undgå at købe i andre lande. Hvad det er for nogle ting, kan du finde ud af meget mere om på nettet, hvor der står en masse kriterier for, hvad told primært har lyst til at undersøge. Der skulle dog ikke være noget der er helt sikkert, og derfor er der altid en risiko.

Om forfatteren

admin administrator