Kingbo havetrolde!

Afadmin

Kingbo havetrolde!

Pressemeddelelse

En eventyrhave – det engelske ord er ’Fairy garden’ – er en nyere trend indenfor havearkitekturen, der vinder stigende interesse også udenfor USA. Kort fortalt er eventyrhaven et mindre område i din have eller indendørs fuldstændigt helliget eventyrlige strukturer sat sammen med levende planter. Denne minihave er designet med henblik på, at dine grønne fingre og din fantasi kan få frit spillerum.Det bliver det sted i din have, du kan passe året rundt, dekoreret med figurer som feer, alfer, trolde og nisser. På den måde skaber du også held og lykke i dit hjem. Det er et lille areal skabt med kærlighed for detaljen. Man kan skabe en særlig og unik magi på den måde. Intet er vel mere eventyrligt end tanken om, atfestlige og sjove trolde kan tage bolig i ens have, indendørs eller på altanen. Ved at plante blomster og tilføje troldefigurer i din have, er du sikker på, at du får anrettet din have på en måde, der vil påkalde sig undren og tanker.Sådan vil jeg også have vil mange tænke.At skabe en miniature eventyrhave sammen med sine børn er en sidegevinst, for børnene vil elske det.

Den inkarnerede besidder af små eventyrhaver, bruger alle mulige materialer og opstillinger lige fra ituslåede potter til fantasifyldte små huse, miniaturetrapper, ’Pas på troldene’ skilte, stensætninger, mospuder, små fontæner og stenskulpturer. ’You name it’ – det har virkeligt grebet om sig. Det sjove ved at beskæftige sig med denne form for have, er selvfølgelig din beslutning om,hvem der skal bo i din eventyrhave. Skal den være befolket med smukke feer, der bærer deres dejlige sommerfugl-lignende vinger? Eller skal det være havenisser eller havetrolde,der tager sin bolig i din eventyrhave? Nogle foretrækker feer, andre påpeger, at trolde også skal have lov til at være der, for de er både sjove og underfundige indslag. Vi har fra Kingbo nu lanceret flere serier bestående af søde små trolde, som vil passe ind i en eventyrhave.

Denne nye hobby eksploderer over hele verden. Pludselig ser haveelskere, der før var ude af stand til at have haver på grund afbegrænsninger med pladsen en mulighed med hensyn til at skabe små indendørs landskabshaver eller altanhaver. Et indendørs havelandskab kan være ganske givende for den, der arbejder med det. Man får muligheden for at være kreativ og udtryksfuld på en og samme tid. Miniturehaver i et afgrænset område kan laves i næsten enhver størrelse, og den kan består af mange typer af planter og genstande som f.eks.troldefigurer. Enhver form såsom almindelige urtepotter, trug, spande, gamle støvler, antikke skåle eller endda en gammel rusten kaffekande kan indgå i repertoiret. I de lidt større sammensætninger finder havetrolden en naturlig plads.

Runo Kingbo driver en postordreforretning indenfor Hus og Have fra sin adresse I Odder

Om forfatteren

admin administrator