Falmning – du kan udsætte processen

Afadmin

Falmning – du kan udsætte processen

Du kan ikke undgå eller forebygge mod falmning 100 %, men du kan udsætte processen med få midler. Først er det vigtigt at forstå hvorfor ting omkring os falmer. Ting bleger omkring os af forskellige årsager. Den mest kendte årsag er solstrålerne. Faktisk kan man sige at solstrålerne er den største synder – og lige præcis det kan du gøre noget ved. Noget andet der kan få dine ting til at falme er infrarød bestråling – det kan der også gøres noget ved. Vi tænker ikke over det med helt almindelig daglys kan også få dine ting til at falme. Falmning har også noget at gøre med farvens kvalitet, derfor er det værd at spørge producenten.

Hvis du gerne vil forebygge mod falmning, er det vigtigt at finde ud af hvad årsagen er. Ud over solstråler kan falmning skyldes kraftige lyskilder, det kan være spots og lyststofrør. Falmning kan også have noget at gøre med fugt, udtørring og ældning. De sidst nævnte kan du selv regulere. Men det kan være svært at regulere solstrålerne. Du kan have brug for professionel hjælp og vejledning. Se bare her: http://sheltex.dk/uv-film

 

Pas ekstra godt på dine varer med UV-film

 

Hvis du er butiksejer og har udstilling foran skal du være ekstra opmærksom på falmning – så dine ting kan holde sig i længere tid. Dine varer skal ikke falde i værdi, fordi det har stået ved vinduet. Men hvordan gør du så det? Ja, du kan benytte dig af det bedste markedet har hidtil, teknologien udvikler sig hverdag, indtil i dag er den bedste løsning  SPECTRA 70IC. Det er en form for UV-film der beskytter dine varer for falmning. Det er en beskyttelse mod solens stråler. Med UV-film forlænger du dine varers levetid. UV-film kan blokere for de forlige UV-stråler og samtidig afvise optil 90% af solens varme og de skadelige infrarøde stråler.

 

Denne form for UV-film bliver benyttet af mange butiksejere. Det er det dyreste inde på området. Det handler om at beskytte ens varer, så man kan få det optimale ud. Det er vigtigt at huske, at alene kan UV-film ikke beskytte mod falmning. UV-film kan udsætte falmning processen, den kan ikke afvise det helt. Derfor er det vigtigt at du også tager højde på dine spot på varer og kraftige lyskilder – hvis du har noget i den stil. Men alt i alt kan du få meget ud mere ud af dine varer med UV-film.

Om forfatteren

admin administrator