Et event website gør det nemt for dine gæster at orientere sig

Afadmin

Et event website gør det nemt for dine gæster at orientere sig

Skal du til at holde et stort event som et kursus eller en konference, er det en god ide, at du laver en hjemmeside, hvor deltagerne nemt kan orientere sig i forhold til arrangementet. Til et kursus eller en konference er der ofte mange forskellige oplæg, foredrag og workshops. Det kan være svært for deltagerne at orientere sig i dem alle sammen, hvis de ikke har en hjemmeside at gøre det på. Det kan for eksempel også være en stor hjælp, hvis der er et arrangement, der bliver flyttet til et andet lokale. Så kan I nemt give besked om det på den måde.

Hvis du leder efter en god samarbejdspartner til at hjælpe dig med at lave en hjemmeside, kan det være en god ide, at du kontakter Inavate.dk. Det er et firma, der har specialiseret sig i at lette arbejdsgangene i forbindelse med events som konferencer og kurser, hvor der deltager forskellige mennesker fra rigtig mange forskellige steder. Inavate.dk kan hjælpe dig med alt fra registrering af deltagerne til at lave apps og event website. Besøg siden her for at læse mere om dem.

Gode muligheder for selv at opdatere event website

Når du vælger en udbyder af event website, er det vigtigt, at du vælger en, hvor det er meget nemt at bruge deres platform. Det skal ikke være et system, som det vil tage lang tid for dig at sætte dig ind. Det skal tværtimod være et system, hvor det er meget nemt for dig at gøre det. Noget, hvor du i løbet af et par timer har fuldstændig styr på, hvordan hjemmesiden fungerer. Det gælder for eksempel i forhold til at opdatere den.

Hvis I får oplægsholdere ude fra, kan det ske, at de sidder fast i trafikken, at deres fly er forsinket eller lignende. Det kan gøre det umuligt for jer at holde den starttid, som I ellers havde annonceret. I det tilfælde er det en god ide, at I har en event website, så I nemt kan opdatere den i forhold til, hvornår arrangementet så kommer til at være. På grund af forsinkelsen kan det også være, at I er nødt til at flytte arrangementet til et andet lokale. Når I har en hjemmeside, er det nemt og hurtigt at infomere folk om, hvilket lokale arrangementet så vil blive holdt i.

Nemt at gøre event website personligt

Derudover er det også nemt for jer at gøre jeres event website personligt. Det er rart, at I kan få hver hjemmeside til at passe til jeres arrangement. Det kan for eksempel være i forhold til, hvilke billeder der bliver brugt, men også sådan noget som baggrundsfarven kan være rar at have mulighed for at skifte ud. Det kan både være noget, der er med til at sætte deltagerne i den rigtige stemning. Det kan også være noget, der gør det nemt for jer at skelne mellem forskellige event websites.

Hvis I har flere forskellige kurser eller konferencer planlagt, kan det være svært for jer at finde rundt i de forskellige hjemmesider, hvis de ligner hinanden for meget. Det kan derfor være en god ide at gøre dem unikke, så de passer til det enkelte arrangement.

Hvis jeres deltagere er nogle, der ofte går til mange konferencer, vil de sikkert bruge flere forskellige event websites. I det tilfælde er det også vigtigt, at de kan finde ud af at skelne mellem de forskellige hjemmesider. Kan de ikke det, kan det blive svært for dem på forhånd at finde ud af, hvilke oplæg og foredrag de gerne vil gå til.

Om forfatteren

admin administrator