Det bedste udstyr til snorkel ferien

Afadmin

Det bedste udstyr til snorkel ferien

8718659373_945e711577_bDer er mange ting som man gerne vil have, hvis man bliver bidt af at snorkle, men hvis man ikke har prøvet det før, så kan det også være svært at vurdere hvad man skal have med på sin første tur. Der er stor forskel på hvad der er ”need to have” og hvad der er ”nice to have”. Hvis man er lidt i tvivl om, hvor det er bedst at lægge sine penge på snorkel udstyr, så følg med her.

Der er mulighed for at købe rigtig meget forskellige professionelt snorkle udstyr på http://www.adventureshoppen.dk/snorkeludstyr. Her kan man finde alt hvad man har brug for og mere til.

Køb en UV trøje mod solens stråler

Der er mange der bestiller deres første snorkel ferie i et varmt land, hvor man kan snorkle i dejlig varmt vand imens solen skinner. Det er helt fantastisk at bruge sin sommerferie på at ligge og plaske rundt i at sydligt land, og kigge på deres smukke koraler og fisk som vi ikke har i Danmark. Der er mange der glemmer, hvor meget solen kan brænde når man ligger i vandet med ryggen op ad en hel dag. Man mærker ikke hvornår man er blevet skoldet før det er for sent, og derfor er det nærmest uundværligt at have en UV trøje som beskytter mod solens stråler.

Køb en god vandtæt lygte

Der er noget helt specielt over at dykke når mørket er faldet på, og hvis snorkel dykning først har ens interesse, så skal man også prøve at opleve havet når mørket er faldet på. Det er en super god ide at investere i en rigtig god undervandslygte, som kan lyse havbunden op når natten falder på. Det er en helt unik og smuk oplevelse, som mange er meget glade for at opleve.

Om forfatteren

admin administrator