Vil du imponere i køkkenet?

Afadmin

Vil du imponere i køkkenet?

Vi elsker alle sammen at imponere dem, som vi holder af. Forskellige mennesker kan imponeres på forskellige måder, men både venner, partner og familie kan imponeres af dine evner i et køkken. Men hvordan imponerer man i et køkken? Dette kan gøres på et utal af forskellige måder, men en stensikker vinder er en god bearnaisesauce.

Naturligvis skal det ikke bare være en hvilken som helst bearnaisesauce. Når du nu alligevel er i gang med at stege et lækkert stykke kød og lave noget lækkert tilbehør, så kan du lige så godt sætte prikket over i’et med en hjemmelavet bearnaisesauce fra bunden.

 

Når man siger bearnaisesauce, så tænker de fleste sikkert på et brev med noget pulver, hvor du bare tilsætter mælk og smør. Dette er der naturligvis ikke noget som helst galt med, men det er bare ikke helt det samme. Mange mennesker frygter at lave en hjemmelavet bearnaisesauce, men det er slet ikke så svært, som folk går og tror. En hjemmelavet bearnaisesauce, kan laves med kun 11 ingredienser og 5 simple skridt.
I næste afsnit vil du kunne læse tips og tricks, til hvordan du kan imponere i køkkenet med en hjemmelavet bearnaisesauce.

 

Alle kan gøre det – Også dig

 

En god hjemmelavet bearnaisesauce er en kunst. Men det er ikke et kunstværk, som er umuligt at fremstille. Det kan være svært, men bare rolig, nu får du tips og tricks til den perfekte bearnaisesauce.
Den ting man hører mest om, når folk snakker om hjemmelavet bearnaisesauce, det er, at den skiller. En bearnaisesauce skiller, hvis den bliver for varm, så længe du kontrollerer temperaturen, så er der intet at frygte. Bearnaisesaucen skiller, hvis den bliver opvarmet til mere end 60 grader, så hvis du bare holder saucen under 60 grader, så er der ingen grund til panik. Dog er det nok de færreste mennesker, som lige kan spotte om en sovs er 55 eller 62 grader varm. Men bare rolig, det er der svar på. Det handler om at føle grydens temperatur, hvis gryden er for varm til, at du kan holde din hånd på den, så er din bearnaisesauce blevet for varm, og så vil den skille.
Føler du dig klar til at lave din egen bearnaisesauce nu? Klik på linket for at se opskriften og en vejledning til at lave en hjemmelavet bearnaisesauce fra bunden.

 

 

Forskellige variationer af bearnaisesauce

I dette afsnit kan du få inspiration til forskellige typer for bearnaisesauce, men først får du en anden version, end den originale fremgangsmåde.
Man kan nemlig også bruge en blender til at lave en hjemmelavet bearnaisesauce. I denne version starter du med at blende æggeblommer og essens, så tilsætter du den varme smør, som naturligvis stadigvæk ikke må overstige 60 grader. Når alle tre ingredienser er blendet sammen, så kan du tilføje dine krydderurter. Denne version er god, hvis du vil tage skridtene i dit eget tempo.

Der kan være et vis pres, hvis du har inviteret gæster, som sidder og venter på maden, i mens du pisker løs i din bearnaisesauce. Et alternativ til den varme bearnaisesauce kan være en lækker frisk bearnaisemayo. Denne bearnaisemayo kan laves på forhånd, så du ikke skal stresse, når gæsterne først er ankommet. Bearnaisemayo kan bruges til mange forskellige retter, det kan for eksempel anvendes som en dip til ovnkartofler eller pomfritter. Man kan også bruge den i en sandwich med for eksempel kylling og bacon.
Hvis du vil have mere inspiration til lækre bearnaise variationer, så er du mere end velkommen til at følge linket i det tidligere afsnit.

Om forfatteren

admin administrator